Hotell i Båstad för affärsresenärer

Hotell i Båstad för affärsresenärer

Båstad är en mycket välbesökt stad – särskilt med dess relativt ringa storlek i åtanke. Som affärsresenär vill man gärna ha ett hotell med en viss standard, kanske goda konferensmöjligheter samt att hotellet ska ligga hyfsat centralt. Gärna är det dessutom bekvämt om det finns goda kommunikationer i närheten (flygplats, tågstation eller liknande).

Reser man i affärer till Båstad bör man ha i åtanke att det är en ganska liten stad – således är inte utbudet lika stort som i till exempel Göteborg eller Stockholm. Givetvis bör man också tänka på att ett bra ”affärshotell” är något subjektivt – vissa kanske inte alls prioriterar ett centralt hotell lika mycket som vissa andra. Samma gäller givetvis med kommunikationerna.

Hotell Skansen

Hotell Skansen är populärt hotell beläget vackert vid hamnen i Kattegatt. Avståndet till Båstads tågstation är tre kilometer. Dock brukar det vara enkelt att hitta en taxi i staden. Just läget är något som gäster på det här hotellet brukar vara mycket nöjda med. Vissa av rummen har till och med havsutsikt och här kan du boka hotell i Båstad.

I hotellet finns en trevlig och elegant restaurang – Sand. Sand har en mysig pianobar, en lounge och även en terrass för dem som reser hit när det är lite varmare ute. Det går dessutom att hyra både bubbelpool och tennisbana. Kanske något att varva ner med efter en hård jobbdag?

Alla rum har en platt-tv, badrockar och tofflor. Badrockarna och tofflorna kan komma väl till pass om du ska besöka hotellets spa.

Hotell Hovs Hallar

Hotell Hovs Hallar ligger nära naturen. Perfekt för den som vill koppla av mellan möten och andra jobbärenden. Här har du nära till havet, naturreservat och vackra klippor. Helt enkelt ett hotell för den som uppskattar naturen snarare än stadslivet. På hotellet serveras det både lunch och middag, varje dag. För dig som kommer med bil kan det vara skönt att känna till att en stor, avgiftsfri parkering finns precis i anslutning till hotellet.

Post Author: Svante