Bra affärshotell i Amsterdam

Bra affärshotell i Amsterdam

Amsterdam är en populär stad för konferenser, vilket inte är så konstigt för staden har mycket att se och uppleva. En tur med kanalbåt är ett måste vid konferensresa i Amsterdam, liksom den stora blomstermarknaden på våren. Vattnet är ständigt närvarande i Amsterdam med alla dess kanaler. Staden är också känd för att erbjuda massor av muséer – man kan titta på originalmålningar av Rembrandt, Rubens eller Van Gogh, besöka Anne Franks hem eller kika in på det lilla handväskmuséet. Ett besök hos en diamantslipare eller en träskotillverkare är en oförglömlig upplevelse, liksom ett besök på bryggeriet Heineken. För shopping finns både marknader och stora shoppingområden. Den korta flygtiden och de lättillgängliga kommunikationerna flera gånger dagligen från många olika platser runt om i Sverige gör Amsterdam till en stad väl värd att överväga som just er nästa konferensstad.

Om man ska boka konferens i Amsterdam är nästa steg att titta efter ett bra affärshotell i Amsterdam. Det finns många fina konferenshotell att välja bland runt om i staden. Här nedan följer tre av våra bästa tips. Besök också gärna www.hotellamsterdam.se där man kan söka och boka hotell online.

Crowne Plaza Amsterdam South Hotel

Crowne Plaza Amsterdam South Hotel ligger beläget i området Zuideramstel. Det är nära till stadens alla sevärdheter och attraktioner, men också till affärsområden som World Trade Center Amsterdam, Regus affärscenter och Rai Amsterdam kongresscenter. Alldeles intill hotellet finns bland annat Rijksmuseum, Van Gogh-museet och Anne Frankhuis. Det är också nära till såväl järnvägsstationen som till flygplatsen. Hotellet är handikappanpassat, erbjuder parkering, wifi, roomservice, gym och konferensavdelning. Det finns 207 inbjudande rum med platt-TV, minibar och luftkonditionering. Hotellet har en restaurang som serverar internationella rätter, frukosten är amerikansk och det finns en härlig utomhusterrass intill loungebaren.

Holiday Inn Amsterdam

Holiday Inn är ett populärt affärshotell med moderna och rymliga rum samt trevliga konferensrum. Hotellet har ett fint läge nära Amstelpark, RAI kongresscenter och järnvägsstationen. I hotellet finns 264 ljusa, rymliga och ljudisolerade rum samt 13 mötesrum med möjlighet till konferenser för upp till 450 personer. Hotellet har ett eget franskinspirerat café, en restaurang och en loungebar samt härlig liveunderhållning. Det finns också gym på hotellet, liksom gratis wifi och inomhusbassäng. Restaurangen serverar en enorm frukostbuffé och holländska maträtter.

Amadi Panorama Hotel

Amadi Panorama Hotel är ett affärshotell med moderna rum och bra bekvämligheter. Hotellet ligger på ett bekvämt avstånd till sevärdheter som Amsterdam Arena, Ziggo Dome och Heineken Music Hall. Hotellet ligger på de översta våningarna i en kulturmärkt byggnad och utsikten över Amsterdams centrum och IJ är slående. Amadi Panorama Hotel har en miljövänlig profil, med bland annat en miljövänlig handhållen regndusch och en ekologisk frukost med rättvisemärkta produkter. Rummen har specialtillverkade möbler, smart-TV, wifi, Nespressomaskin och minibar. Hotellet byggdes så sent som 2015 i en unik blandning av modern arkitektur och moderna faciliteter. Det finns totalt 67 ljudisolerade rum. Hotellets restaurang erbjuder lokala maträtter och ett brett urval av te. Det är nära till sevärdheter och konferensanläggningar och intill hotellet finns ett köpcenter.

Post Author: Svante